Behandelingen Fysiotherapie

Bij de behandelingen verzoeken wij u altijd een handdoek mee te nemen en eventueel indien er een test moet worden gedaan, geven we daarbij aan of u sportkleding mee moet nemen. In onze oefenzaal is het niet toegestaan om met buitenschoenen te lopen. We verzoeken u daarom, indien er gebruik gemaakt wordt van de oefenzaal, schone sport(binnen)schoenen mee te nemen.

Onze interesse en onze scholing liggen vooral op het gebied van de orthopedie, of wel de verschillende gewrichten van ons lichaam, zoals de hand en pols, de elleboog, de schouder, de enkel, de knie, de heup, het bekken, de wervelkolom. Maar ook op de neurologie, zoals klachten na een beroerte (CVA), Morbus Parkinson, Multiple Sclerose en ontwikkelingsstoornissen bij jonge kinderen (0 t/m 2 jaar).

Daarnaast zijn we veel bezig met chronische ziektebeelden, waaronder COPD-klachten, Diabetes Mellitus, Artrose, Reuma, Claudicatio Intermittens. Hierbij zijn ook verschillende beweegprogramma’s opgenomen, die we in kleine groepjes op vaste tijden begeleiden.

Comments are closed.