De Praktijk

Locatie: Erasmuslaan 62

De praktijk Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen bestaat sinds 1981 en www.fysiotherapeispaans.nl-trapleuning is sinds 2003 gevestigd in het huidige pand aan de rotonde van het Hugo de Grootplein. Het is het hoekpand aan de Hugo de Grootlaan en de ingang bevindt zich aan de Erasmuslaan 62. De ruimte is verdeeld in een wachtkamer, 4 behandelruimtes, een administratieruimte, een oefenruimte en een ruimte met trainingsapparatuur. De kamers hebben allen buitenlicht en zijn ruim bemeten. Er is gekozen voor een lichte omgeving met veel natuurlijke materialen. Naast verschillende oefenmaterialen en apparatuur, zoals de shockwave, werken we ook veel met myofeedbackapparatuur, waaronder de Flexchair en de Myotrack.

Sinds kort is daarbij ook de mogelijkheid om met echografie meer inzicht te krijgen en werken we met dryneedling. Alle stoelen zijn beweeglijk, omdat wij van mening zijn, dat ‘stilzitten, een slechte activiteit is’.

Huishoudelijk regelement

  • Registratie: Alle fysiotherapeuten, die werkzaam zijn bij Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen, zijn BIG-geregistreerd. Zij staan tevens in het kwaliteitsregister van de beroepsgroep KNGF.
  • Kwaliteitsbewaking: Bij Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen wordt er wordt gewerkt volgens de door de beroepsgroep vastgestelde richtlijnen en gedragsregels. Daarnaast wordt er deelgenomen aan na- en bijscholingsprogramma’s.
  • Klachtenregeling: Middels het KNGF hebben wij ook een klachtenregeling en werken wij mee aan het verenigingstuchtrecht. (Op verzoek bij ons in te zien)
  • Eigendommen: De praktijk stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van uw eigendommen.
  • De oefenruimte boven mag alleen met schone trainingsschoenen worden betreden.
  • Stagiaires fysiotherapie: Onze praktijk biedt studenten van de opleiding fysiotherapie de mogelijkheid om stage te lopen.
  • Patiënten worden regelmatig uitgenodigd deel te nemen aan een enquête of er wordt naar hun mening gevraagd over het functioneren van de praktijk
  • Wij vragen ook uw e-mailadres, omdat de zorgverzekeraars met kwaliteitstoetsen u vragen willen stellen over onze praktijk en ons handelen.
  • Openingstijden: De praktijk is gedurende 5 dagen van de week van 7.45 uur tot 17.30 uur geopend. Per 1 januari 2015 is de praktijk op de maandagavond geopend tot 21.00 uur. Telefonisch is de praktijk de gehele dag door bereikbaar. Het kan daarbij zijn, dat we met een behandeling bezig zijn en niet in staat zijn direct de telefoon op te nemen, maar dan kunt u inspreken op het antwoordapparaat en bellen we u op werkdagen dezelfde dag nog terug. Belt u in het weekend of op een feestdag, dan nemen we de eerstvolgende werkdag contact met u op. Ons telefonisch spreekuur is van 12.30 – 13.00 uur dagelijks door de week.

Comments are closed.