Renée Spaans- van Leeuwen

fysiotherapie-spaans-dordrecht-02

Na de middelbare school in Rotterdam aan het Libanon Lyceum te hebben afgerond is Renée afgestudeerd in 1981 aan de Academie voor Fysiotherapie In Rotterdam. Sindsdien werkzaam als zelfstandig fysiotherapeut in Dordrecht. Al op de opleiding voor fysiotherapie en daarna gericht op de neurologische ontwikkeling van kinderen van 0-2 jaar, ook wel ‘de vroegdiagnostiek’ genoemd, mede door de vele cursussen waaronder NDT en sensomotoriek.

Geschoold als bekkentherapeut met veel aandacht voor de perinatale fase. Leefstijlcoaching o.a. bij Diabetes mellitus.

Tevens Arbeids- en Bedrijfsfysiotherapeut sinds 2001. Hierbij vooral gericht op de fysieke belasting factoren, zowel van onder- als overbelasting, posttraumatische nekproblematiek, coaching & training en verzuimpreventie.

Sinds 2012, na het afronden van de handtherapieopleiding is ze Handtherapeut met een uitgebreide interesse voor alle soorten handproblematiek van postoperatief tot chronische onverklaarbare hand- en polsklachten.

De laatste jaren heeft zij zich geschoold in Dry Needling en Echografie. Ze is de eerste 5 jaar van FysioDordt e. o. , de Coöperatie van fysiotherapie Dordrecht en omstreken, waarin 34 1-ste lijns praktijken fysiotherapie zijn verenigd, actief geweest als voorzitter, maar heeft het stokje recentelijk doorgegeven. Spreekt naast Nederlands, Engels, Duits ook matig Frans.

rs@fysiotherapiespaans.nl

Comments are closed.