Samenwerking

Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen heeft een nauwe samenwerking met collega fysiotherapeuten, waaronder: Frits Voorneveld en collega’s van Fysiotherapeutisch Instituut Voorneveld Cees & Mieke Buytenhek en Joost van Leusden van Fysiotherapie Dubbeldam in Dubbeldam

Bart Meier en collega’s bedrijfsfysiotherapeuten, Work Solutions Nederland

Kees Lanser en collega’s INC, Centrum Arbeid & Gezondheid in Hardinxveld-Giesendam, Ton Schreuders en collega’s Hand- en Pols Centrum Dordrecht (www.hpcd.nl)

Tevens werkt Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen samen met 1-ste lijns fysiotherapeuten binnen Dordrecht, die verenigd zijn in de Coöperatie Fysiotherapie Dordrecht en Omstreken U.A.: FysioDordt e. o., waarmee we over en weer verwijzen en gezamenlijk producten op de kaart zetten. (www.fysiotherapieDordt.nl)

Multidisciplinair werkt Fysiotherapie Spaans & van Leeuwen samen met Anne-Marleen Vliegenthart, een zelfstandig werkende diëtiste(www.dietistdrechtsteden.nl) en met zowel Ans de Mol, zelfstandig logopediste (www.logopedieindordrecht.nl), als Paulien van Weijen, logopediste bij Logopediepraktijk Zwijndrecht en ASZ.  (www.logopediezwijndrecht.nl)

Binnen een Netwerk van hand- en polstherapeuten in de regio: het Hand- en Pols Netwerk Dordrecht en Omstreken, dat voorlopig op HPNDordrecht@gmail.com is te bereiken, zijn we vertegenwoordigd. En we werken samen aan het tot stand komen van het concept van ‘Wijknetwerken’ met VGZ en de Gemeente Dordrecht. (http://www.vgz.nl/over-vgz/wijknetwerken)

Comments are closed.